ZZP Maatschappelijk Werker gezocht?

ZZP Maatschappelijk Werker gezocht? Zoek niet verder. Onze ZZP'er is beschikbaar voor jou!

ZZP'er aan het woord

Ik heb een afgeronde HBO opleiding social work (GGZ) en maatschappelijkwerk. Op dit moment werk ik aan HKZ-certificering. Ik ben positief en houdt van mensen. Ik ben mezelf en kijk realistisch waar de problemen liggen. Met een positieve, optimistische houding zorg ik ervoor dat ik, zelfs in de moeilijkste situaties, blijf kijken naar wat er wel goed gaat en welk perspectief er is. Wat hoopgevend werkt naar de ander. Door te luisteren pas ik mij gemakkelijk aan, luister ik goed en stel ik mensen op hun gemak. Door een open houding creëer ik voor de ander de beste voorwaarden voor professionele zorg met goede resultaten.

Ik wil iets toevoegen aan de zorg, al kan die soms complex zijn. Hoe negatief, uitzichtloos of wanhopig een situatie soms ook lijkt, er is altijd iets positiefs dat mogelijkheden biedt naar iets nieuws. Door te luisteren kom ik erachter wat goed gaat. Dit geeft nieuw perspectief en daarmee hoop voor de ander. Door mee te veren met het tempo van de ander, creëer ik de beste voorwaarden voor professionele zorg en resultaten.

Ik doe wat nodig is. Als het maar werkt is het van waarde, moet ik vaak snel schakelen en keuzes maken. Het begeleiden van cliënten is goed luisteren en kijken naar en het beantwoorden van alledaagse vragen. Op basis van vertrouwen door betrouwbaar en oprecht te zijn. Zodat ik een betrouwbare gids kan zijn voor de dag en daarna. Dit vraagt van mij realistisch omgaan door integraal kijken en te handelen in wat mogelijk is. Dan sta ik ervoor, omdat het er toe doe.

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende zettingen binnen welzijn en zorginstellingen kan ik mijn handelen verantwoorden. Door onder andere met reflectie op mijn handelen. Hiermee kan ik mijn handelen aanpassen. Door feedback te ontvangen en te geven kan ik blijvend professioneel handelen. Ik werk toegewijd waarin ik waak voor een gezonde balans tussen hart en hoofd. Ik ben gemotiveerd, door te investeren in groei van mijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Mijn grenzen vaststellen en zo nodig verleggen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever. 

 

ZEZ uitkering

Op zoek naar (tijdelijke) professionals?

Bouw je eigen flexpool en beheer ze in je persoonlijke web-based back office

Ik help je graag verder!

ZZP gezocht

Neem vrijblijvend contact met mij op

contact

Of registreer je nu gratis en ga direct aan de slag!

 

ZZP'er en opdrachten gezocht?

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image