ZZP Fotograaf

ZZP Fotograaf, Dronepiloot gezocht?

ZZP Fotograaf / Dronepiloot gezocht? Zoek niet verder! Onze ZZP'er is zeer ervaren en in overleg beschikbaar voor jouw opdracht.

ZZP'er aan het woord

Welkom op mijn profiel!

Met mijn eenmansbedrijf maak en bewerk ik beeldmateriaal (foto's en bewegende beelden) voor o.a. de overheid, het bedrijfsleven en andere professionals. maar ook particulieren weten mij te vinden.

Ik lever regelmatig complete fotoreportages af van bijvoorbeeld een evenement, een persmoment of langlopend overheidsproject. Daarbij kan ik ook mijn eigen professionele drone inzetten voor het maken van hoogtefoto's, 360 graden foto's en korte video's. Daarvoor ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd.

Vaak werk ik ondersteunend, in opdracht van andere fotografen, wat betreft hoogte fotografie en beeldbewerking. Voor gevaarlijke werkplekken ben ik VCA-VOL gecertificeerd.

Ik sta bekend als zeer gedreven, betrokken en perfectionistisch, waarbij meestal ik ook nog eens snel de gewenste beelden in een kant en klaar pakket kan aanleveren! 

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever. 

 

ZEZ uitkering

Vereenvoudig en beheer je volledige back office met ZZP professionals.

Registreer je nu gratis of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image