ZZP Ledverlichting Specialist gezocht?

Op zoek naar een ZZP Ledverlichting Specialist? Deze vakman is in overleg beschikbaar voor jou!

ZZP'er aan het woord

"Ik adviseer, verkoop en plaats alweer bijna 5 jaar LED-verlichting bij bedrijven, instellingen en VVE’s in de regio Zuid Holland met een straal van 25 kilometer met Berkel en Rodenrijs als middelpunt. Om een  zeer laag energieverbruik te krijgen werk ik veel met beweging sensoren en daglicht sensoren. Met een persoonlijk gesprek en te luisteren naar de specifieke wensen van een toekomstige klant maak ik een gratis offerte. Eventueel kan er een lichtberekening gemaakt worden aan de hand van de gewenste lichtopbrengst op werkniveau. LED is in alle kleuren verkrijgbaar, van warm wit tot zeer koud daglicht. De offerte werk ik vanuit huis uit, als ZZP’er. Met deze offerte als leidraad worden de puntjes op de i gezet en kan er een planning gemaakt worden.

Ook als er op grote hoogte gewerkt moet worden kunnen er rolsteigers of zelfs een hoogwerker worden ingezet. Een certificaat voor een hoogwerker is in mijn bezit. De meeste opdrachten worden met een grote ladder of trap uitgevoerd, zoals in winkels in Berkel centrum en een winkel in Hazerswoude. Diverse VVE’s van appartementsgebouwen zijn met ledverlichting voorzien, waaronder natuurlijk ook de noodverlichting valt, dit in Berkel, Bergschenhoek en Rotterdam.

In kantoren in Zoetermeer, Rotterdam en Berkel heb ik in systeemplafonds zeer fraaie led-plafondpanelen geplaatst die op afstand te regelen zijn , dit ook in kleur variaties. Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk, zodat ik direct kan inspelen op de wensen, want de geplaatste ledverlichting gaat maar liefst 10 tot 15 jaar mee, dit afhankelijk van het aantal branduren.

Doordat de terugverdientijd van de investering in LED-verlichting tussen de 2 en 3 jaar ligt en tegenwoordig ook duurzaamheid belangrijk is, zijn veel bedrijven bereid om over te stappen op LED-verlichting. Hiervoor is er een door de overheid ingestelde E.I.A-subsidie van 45 procent beschikbaar."

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze ZZP Ledverlichting Specialist? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever. 

 

ZEZ uitkering

Op zoek naar (tijdelijke) professionals?

Bouw je eigen flexpool en beheer ze in je persoonlijke web-based back office

Ik help je graag verder!

ZZP gezocht

Neem vrijblijvend contact met mij op

contact

Of registreer je nu gratis en ga direct aan de slag!

 

ZZP'er en opdrachten gezocht?

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image