ZZP Ontwerper Commerciële Interieurs

ZZP Ontwerper Commerciële Interieurs gezocht?

ZZP ZZP Ontwerper Commerciële Interieurs gezocht? Vandaag bij 1ZZP in de spotlight een zeer ervaren ontwerper van commerciële interieurs.

ZZP'er aan het woord

Al ruim 16 jaar ontwerp ik als zelfstandige aan succesvolle stands voor internationale tentoonstellingen. Geheel op maat en naar uw wens en uiteraard binnen de gestelde budgetten. Ook showrooms, displays, bedrijfskantines, vergaderruimtes en entree balies heb ik menigmaal mogen ontwerpen voor zeer diverse branches. Daarnaast kan ik u begeleiden en adviseren voor, tijdens en na uw beursdeelname. Ik werk zowel voor de exposant(eindgebruiker) als voor de standbouwer.

Voordat ik als zelfstandig ondernemer aan de slag ging, heb ik jarenlang bij een Amsterdams en Utrechts ontwerpbureau gewerkt als ontwerper/accountmanager. Daar heb ik voor veel nationale en internationale bedrijven mooie projecten mogen realiseren. Dit ging om kleine en grote inzendingen door heel Europa en soms daarbuiten.

Ik heb onder andere stands mogen ontwerpen voor Nissan en Blaupunkt (tot wel 1100m2) maar ook voor 3M, HP en Sigma Coatings. Maar ook in de private sector ben ik steeds vaker werkzaam. Denk bijvoorbeeld aan een bestaande kastenwand die u wilt uitbreiden. Dat extra kastje in de badkamer, maar dan wel in dezelfde stijl als de rest van uw badkamermeubilair. Multimedia meubelen op maat. Een handig opbergmeubel onder het schuine dak op zolder of onder de trap. En de laatste tijd komen ook luxe lounge hoeken, terrassen en overkappingen in tuinen steeds meer voor.

Herkenbare situaties waar u wellicht ook mee worstelt. Ik zou u snel en adequaat kunnen helpen met passende oplossingen op maat. In de kleur die u wilt en het materiaal dat u wenst. Neem contact met mij op en leg uw probleem aan me voor. Samen kunnen we iets unieks ontwerpen en laten uitvoeren waar u nog heel lang plezier van zal hebben. Ik sta voor u klaar!

Inmiddels ben ik ook werkzaam professioneel fotograaf en vanaf half juli ook inzetbaar als dronepiloot voor fotografie en films.

Portfolio op aanvraag.

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever.

ZEZ uitkering

Vereenvoudig en beheer je volledige back office met ZZP professionals.

Registreer je nu gratis of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image