ZZP Projectmanager

ZZP Projectmanager gezocht?

Ben je op zoek naar een ervaren ZZP Projectmanager? Dan hebben wij de juiste professional voor jouw opdracht. Onze ZZP'er is direct beschikbaar.

ZZP'er aan het woord

Ik ben een gedreven Lean Six Sigma Black Belt. Door mijn gedegen kennis van, brede ervaring op, en mijn passie voor het gebied van Lean Management ben ik in staat om verandertrajecten op verschillende vakgebieden bij klanten te realiseren. Ik heb 10 jaar gewerkt aan procesoptimalisatie in productie- omgevingen.

Daarna heb ik gedurende 10 jaar nieuwe Supply Chain processen opgezet en bestaande geoptimaliseerd. Mijn uitstekende analytische vaardigheden stellen mij in staat door de juiste vragen te stellen snel tot de kern van de zaak door dringen. Mijn gedrevenheid en streven naar kwaliteit staat garant voor een goed eindresultaat.

Ik ben in staat om op alle niveaus in een organisatie te communiceren In de afgelopen tien jaar heb ik mijn kennis en vaardigheden bij diverse klanten als ZZP ingezet. Onder andere bij HIAB heb ik er door mijn gestructureerde aanpak voor gezorgd dat het orderproces inzichtelijk is geworden en orders daardoor sneller, efficiënter en betrouwbaarder kunnen worden afgehandeld.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in deze Lean Six Sigma Black Belt ZZP Projectmanager? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever. 

 

ZEZ uitkering

Op zoek naar (tijdelijke) professionals?

Bouw je eigen flexpool en beheer ze in je persoonlijke web-based back office

Ik help je graag verder!

ZZP gezocht

Neem vrijblijvend contact met mij op

contact

Of registreer je nu gratis en ga direct aan de slag!

 

ZZP'er en opdrachten gezocht?

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image