ZZP Verzorgende IG

ZZP Verzorgende IG gezocht?

ZZP Verzorgende IG gezocht? Onze ZZP'er in 'de spotlight' werkt in de zorg als verzorgende IG en is tevens inzetbaar als helpende. De ZZP'er is jong, dynamisch en inzetbaar voor nachtdiensten.

ZZP'er aan het woord

Ik ben 29 jaar en kom uit Rotterdam. Sinds mijn 18e werk ik in de zorg, en nog steeds met heel veel plezier! Ben als Helpende begonnen, en sinds 2014 als Verzorgende IG aan het werk. Heb veel ervaring opgedaan in verschillende takken van de zorg. Ik kan mij goed en makkelijk aanpassen aan mijn werkomgeving en vind de afwisseling ook erg leuk!
Ik ben een spontaan en vrolijk persoon. Ben een luisterend oor, zowel naar de cliënt als voor mijn collega's. Heb een goed inlevingsvermogen en hou er van om mensen te laten lachen en met een goed gevoel achter te laten.
Ik vind het heerlijk om in een team te werken maar kan ook goed zelfstandig aan de slag. Heb ik u interesse gewekt? Aarzel dan niet, en neem contact met mij op! Wellicht kunnen wij wat voor elkaar en de mens betekenen.  

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever.

ZEZ uitkering

Vereenvoudig en beheer je volledige back office met ZZP professionals.

Registreer je nu gratis of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image