KvK startersdag

Wat is de KvK Startersdag?

De KvK Startersdag is een jaarlijks evenement dat georganiseerd is door de Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel wilt op deze manier startende ondernemers en ZZP’ers informeren over het ondernemerschap. Daarnaast zijn mensen die oriënterend zijn om de overstap te maken naar het ondernemerschap ook welkom op de KvK startersdag. 1ZZP is aanwezig op de startersdag in Rotterdam.

Wat kan je verwachten?

Op 2 november 2019 kom je op de KvK Startersdag in contact met bedrijven en ondernemers. Je kan presentaties volgen voor startende ondernemers. Inspiratiesessies bijwonen, informatie inwinnen op de informatiemarkt en al je ondernemersvragen stellen aan de kamer van koophandel.

Daarnaast is de startersdag een ideale plek om je netwerk uit te breiden. Als ondernemer en ZZP’er is het belangrijk een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je netwerk kan je namelijk verder helpen aan potentiële opdrachtgevers of klanten. Daarnaast kan je netwerk je ook helpen aan informatie of verder helpen aan de uitbreiding van je netwerk.

KvK Startersdag 2019

De KvK Startersdag is gratis en toegankelijk voor iedereen. 1ZZP is er voor jou op onderstaande locatie.

  • Locatie: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
  • Adres: Beursplein 37, 3011 AA te Rotterdam
  • Datum: 2 november 2019
  • Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur

KvK Startersdag online volgen

Ben je niet in staat om fysiek aanwezig te zijn op de KvK Startersdag? Dan kan je via de website van de Kamer van Koophandel de dag volgen via de LiveStream. Het chatteam kan vervolgens je vragen beantwoorden. Maak hier vooral gebruik van als je echt niet aanwezig kunt zijn.

1ZZP op de KvK Startersdag 2019

Ondernemen is met de komst van 1ZZP laagdrempeliger geworden. Voorheen had een vakman een zekere administratieve kennis nodig om als ZZP'er aan de slag te kunnen. Met de komst van 1ZZP worden vrijwel alle belangrijke randzaken van het ondernemen uit handen genomen. De processen zijn dankzij de nieuwe technologieën geautomatiseerd. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?   

1ZZP is er voor ZZP’ers en bedrijven die graag hun processen willen verbeteren. 1ZZP ontzorgd zowel de ZZP’er als de opdrachtgever. Het platform is gratis te gebruiken.

 

Aftermovie Startersdag 22 juni 2019

 

 

ZEZ uitkering

Gratis ZZP opdrachten ontvangen of zoek je naar ZZP'ers?

Vind nu de juiste ZZP'er zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar!

Registreer je nu gratis. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet  ZZP Wet

 

 

 

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image