Flinke groei zzp’ers en freelancers door economie

1ZZP voor de opdrachtgever. The one stop shop in je smartphone, tablet of personal computer. 

De opdrachtgever kan via de app- of webapplicatie een zoekopdracht uitvoeren. Door het gebruik van filters zal er een resultaat uit voort komen met een "x" aantal percentage match. Mochten er meerdere ZZP'ers en freelancers zijn die voldoen aan de gevraagde criteria, dan kan de opdrachtgever eventueel meerdere ZZP'ers aanmerken als "favoriet". De ZZP'er en freelancer ontvangt een melding op zijn of haar smartphone. 

Mocht het onverhoopt zo zijn dat een ZZP'er niet kan komen werken - wat net als medewerkers in loondienst natuurlijk altijd kan gebeuren - dan kan de opdrachtgever via het platform ad hoc een nieuwe ZZP'er uitnodigen. Ook is het natuurlijk mogelijk om meerdere ZZP'ers tegelijkertijd uit te nodigen.

De opdrachtgever hoeft enkel nog, na de geleverde diensten, de urenstaten te accorderen. Wij regelen de rest en zorgen voor een tevreden ZZP’er.

Middels ons review systeem krijgt de ZZP'er een beoordeling van de opdrachtgever. Op deze wijze ontstaat er een goede poule aan ZZP’ers per branche, diploma's, kwaliteit(en) en prijs. 
Een goede beoordeling, betekend hoog in de ranking. Hoog in de ranking betekend een goed gevulde agenda voor de ZZP’er. 

Be a star @ 1ZZP en meld je nu gratis aan!

 

ZEZ uitkering

Gratis ZZP opdrachten ontvangen of op zoek naar ZZP'ers?

Registreer je nu gratis. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet  ZZP Wet

 

 

 

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image