Blijf niet langer dromen over het ZZP schap

Blijf niet langer dromen over het ZZP schap.

Zit jij in de dagelijkse sleur van je werk en eigenlijk zou je wel wat anders willen doen. Je wilt meer diversiteit in je werk en extra vrije tijd kan je zo nu en dan eigenlijk ook wel gebruiken.

Je werkt in de bouw, de horeca, de zorg, de zakelijke dienstverlening of misschien wil jij wel juist van je hobby je werk maken. Je bent goed in fotograferen, tekstverwerking of bouw je graag websites in je vrije tijd. Iedereen heeft wel een bepaald talent of is ergens heel goed in.

Het jaar is net begonnen en daardoor kom je makkelijker in aanmerking voor een aantal belastingvoordelen. Denk aan de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek, de investeringsaftrek of de kleineondernemersregeling.Je bedrijfsnaam registreren bij de Kamer van Koophandel is binnen enkele weken geregeld. Meer informatie hierover vindt je per februari 2019 op www.1zzp.nl

Naast het geven van de nodige informatie, is 1ZZP.nl in de afrondingsfase met de ontwikkeling van een platform en een mobiele applicatie. Van 1ZZP kan je verwachten dat je opdrachten aangeboden krijgt in je, door jou vooraf ingestelde digitale agenda. Wij regelen de facturatie en in veel gevallen is uitbetaling binnen 24 uur mogelijk. Op je dashboard zie je precies hoeveel omzet je hebt gedraaid en hoeveel BTW je moet afdragen. Na de lancering gaan we werken aan collectieve verzekeringen, collectieve leaseplans en geïntegreerde boekhouding.

Het gebruik van de platform en mobiele applicatie is gratis! Jij betaald niets aan 1ZZP!

Dit alles om jou te ontzorgen en jouw dromen uit te laten komen. 

www.1zzp.nl - Ontzorgen op 1

Geschreven: 29 januari 2019 in Algemeen

1ZZP

Start vandaag!