Onderzoek ZZP'ers in de zorg

Amsterdam UMC onderzoekt gevolgen coronavirus ZZP’ers in de zorg

Saskia Duijn van het Amsterdam UMC (Universitair Medisch Centra) start onderzoek onder ZZP’ers in de zorg. De onderzoeker van het ziekenhuis wil hiermee in kaart brengen wat de gevolgen zijn voor deze groep vanwege het corona-virus. De uitkomsten wilt de onderzoeker onder de aandacht brengen bij beleidsmakers en politici.

Oproep ZZP'ers in de zorg

Het corona-virus heeft veel gevolgen voor ZZP'ers in de zorg: sommigen worden overstelpt met zorgvragen, terwijl anderen hun opdrachten kwijtraken. De knelpunten rondom beschermende middelen zijn soms extra problematisch voor ZZP'ers. En wat als je zelf een kwetsbare gezondheid hebt, of mantelzorger bent voor iemand met een kwetsbare gezondheid? Vanuit het Amsterdam UMC willen we in beeld brengen wat corona betekent voor het werk, de gezondheid en de financiële situatie van ZZP’ers. We hopen jullie knelpunten en dilemma's te signaleren en onder de aandacht te brengen van beleidsmakers en politici. Daarbij willen we in beeld brengen welke (belangrijke) rol de ZZP'ers spelen in deze crisis.

Wil je je verhaal delen? Neem dan contact op met Saskia Duijs (onderzoeker) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 46 06 65 11. We nemen dan contact met je op voor een telefonisch interview van ongeveer 30 minuten. Deelname is geheel anoniem.

 

ZEZ uitkering

Ontvang als ZZP'er gratis ZZP opdrachten.

Bouw als opdrachtgever een eigen flexpool zonder de hoge kosten van een bemiddelaar maar wel met de voordelen van de backoffice van een bemiddelaar.

 

Registreer je nu of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image