Boek jouw professional nu! 1ZZP heeft een ruim aanbod aan ZZP'ers en Freelancers in alle branches. 1ZZP is er voor alle bedrijven

Bedrijf met personeelstekort of juist net één puzzelstukje nodig? ZZP'er biedt de mogelijke oplossing. 

Talloze startende ondernemingen, sociaaleconomische groei, de stijgende prijzen op de woningmarkt. Er veranderd veel door de opbloeiende economie. Het aantal ZZP'ers en freelancers groeit ook sterk. Anno 2019 zijn dat er ruim 1,4 miljoen. Echter zijn er ook keerzijdes aan iedere medaille. 

In nagenoeg alle bedrijfstakken ontstaat er schaarste in het personeelsbestand. In 2018 gaven een kwart van de bedrijven met meer dan 5 werknemers aan dat personeelstekorten de werkzaamheden belemmeren. In 2015 waren dat er gemiddeld 5%. Onder uitzendbureaus, reisbemiddeling, schoonmaakbedrijven, aannemers, vervoerders, en ict-bedrijven geeft zelfs 30 tot 40 procent aan dat een tekort aan personeel hun productie in de weg zit.

De sectoren met de meeste last van de personele problemen zijn de Bouw, de Horeca, het Onderwijs en de sector Zorg en Welzijn. Tevens blijkt het dat juist in deze sectoren het aantal ZZP'ers en Freelancers significant zijn verhoogd. 

1ZZP faciliteert een platform en mobiele applicatie waar vraag en aanbod makkelijker bij elkaar komen. Doordat ZZP'ers en Freelancers gratis gebruik kunnen maken van de diensten van 1ZZP groeit het aantal aanmeldingen dagelijks. 

Als bedrijf tijdelijk of juist snel een professional nodig? Meld jouw bedrijf gratis aan en betaal geen hoge bemiddelingskosten meer. Betaal enkel nog een eerlijke prijs voor een echte ZZP'er en Freelancer. Ga beide aan de slag en 1ZZP regelt de rest in het geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke systeem.

 

Lees ook: Flinke toename aan ZZP'ers en Freelancers in de Zorg sector

 

1ZZP

Meer nieuws en andere feiten? Meld je nu gratis aan bij 1ZZP.nl en geniet van de velen voordelen.

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image