sneltest

Covid sneltest straat in Rotterdam aantrekkelijk voor bedrijven

De sneltest straat in Rotterdam draait druk verkeer. Personen die zich willen laten testen, betalen hiervoor 69,50 euro. Bedrijven betalen graag voor een sneltest voor hun werknemer. Bij gezondheidsklachten van de werknemer dient er eerst een afspraak gemaakt te worden bij de GGD. Is het monster afgenomen door de GGD middels de PCR-test, zal de werknemer binnen 48 uur de uitslag ontvangen. Na afloop van de uitslag, kan de werknemer weer aan het werk. 

Corona uitslag binnen 15 minuten

Eén van de initiatieven voor een sneltest straat is coronasneltestpoint in Rotterdam. De COVID-19 sneltest geeft binnen een kwartier een uitslag door middel van bloedafname. Met de corona sneltest kan via een vingerpriks gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Doordat het monster niet naar een laboratorium verstuurd hoeft te worden, ontvangt iemand binnen 15 minuten de uitslag per mail. 

"15 minuten corona sneltest"

Werknemer thuis voor COVID test

Vooral voor werkgevers blijkt de sneltest gunstig. Met het verkoudheid seizoen in acht genomen, krijgen steeds meer werknemers ‘corona-achtige’ klachten. Ook het aantal toegenomen besmettingen in de randstad brengt onzekerheid. Bij verdenking van besmetting, dient een werknemer thuis te blijven. Maar wat nou als de werknemer geen corona heeft en gewoon verkouden is? Eén verzuimdag kost een werkgever gemiddeld 250 euro. 

Ondanks dat de GGD XL straten uit de grond worden gestampt voor een soepeler verloop van het testen, dient een werknemer na de de afname van het monster middels PCR-test, thuis te wachten op de uitslag. Het resultaat van het onderzoek kan tot 48 uur duren. Hierdoor kan het aantal verzuimdagen oplopen tot wel 3 dagen. 

"Sneltestpoint"

Corona sneltest straat Rotterdam populair bij bedrijven

Werkgevers willen de werknemers snel aan het werk hebben. Een werkgever mag een werknemer niet verplichten te laten testen op het coronavirus. In de praktijk blijkt dat veel werknemers graag getest willen worden. Voor de werkgever is de sneltest ten opzichte van de verzuimdagen, een prima investering.

ZEZ uitkering

Jouw recruitment en backoffice software voor het opbouwen van een flexpool

Rechtstreeks contact binnen een groot netwerk aan ZZP'ers zonder verplichtingen

 

ZZP gezocht

Nu nog geen professional nodig?

Wij helpen je graag vrijblijvend goed voor te bereiden voor de toekomst!

contact

Registreer je nu gratis!

 

ZZP'er en opdrachten gezocht?

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image