KvK Startersdag 2019

KvK Startersdag 2019 

De KvK Startersdag is een door de Kamer van Koophandel georganiseerd evenement. Het jaarlijks terugkerend samenkomen van bedrijven, ZZP’ers en andere startende ondernemers brengt veel informatie en inspiratie. Ook mensen die overwegen een stap te maken naar het ondernemerschap, kunnen zich aansluiten op zaterdag 2 november. De Kvk Startersdag 2019 wordt georganiseerd op drie plaatsen in Nederland. Groningen, Rotterdam en Utrecht. Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem. Je kan de KvK Startersdag 2019 ook online volgen! 


Ontmoeten & Netwerken

Op de KvK Startersdag 2019 kom je eenvoudig in contact met ondernemers en bedrijven die jou verder kunnen helpen in het ondernemerschap. Van verzekeraarskredietverstrekkers tot aan belangenorganisaties en 1ZZP! Je vindt het allemaal onder één dak. 

Verder kan je informatie inwinnen op de informatiemarkt. Ondernemersvragen stellen aan de Kamer van Koophandel en inspiratie presentaties bijwonen. 

De KvK Startersdag 2019 is bij uitstek de plek om je netwerk verder uit te breiden. Een goed netwerk is voor jou als ondernemer of ZZP’ers belangrijk om je bedrijf op de markt te brengen en in contact te komen met nieuwe klanten. Verder kan een gedegen netwerk je verder helpen.


 Kvk startersdag 2019

KvK Startersdag 2019

De KvK Startersdag 2019 is gratis. De dag is georganiseerd voor iedereen. OndernemersZZP’ers, bedrijven en particulierenzijn welkom. Heb je vragen over 1ZZP? 1ZZP is aanwezig op de KvK Startersdag 2019. Je kunt ons vinden op stand 22.

  • Locatie: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
  • Adres: Beursplein 37, 3011 AA te Rotterdam
  • Datum: 2 november 2019
  • Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur 
     

KvK Startersdag 2019 live

Kan je echt niet aanwezig zijn en wil je graag wel de KvK Startersdag 2019 bijwonen? Log in op de website van de KvK en volg de dag via de online LiveStream. Medewerkers van de Kamer van Koophandel kunnen eenvoudig jouw vragen beantwoorden via de chatbox.  

Presentatie ZZP platform

Het ondernemerschap moet toegankelijk zijn voor iedereen. Het all-in-one ZZP platform van 1ZZP zorgt daarvoor. Misschien heb je wel vragen over factoring, hoe je opdrachten kunt ontvangen of de werking van het unieke platform? Kom langs voor een presentatie

ZEZ uitkering

Het gratis all-in-one platform voor ZZP'ers. Ontvang nu gratis jouw opdrachten!

Op zoek naar ZZP'ers?

Boek nu de eerste maand gratis en zonder verplichtingen jouw ZZP'ers!

Registreer je nu. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet  ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

    

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image