Ondernemers

Bedrijfskunde studenten starten actiegroep om ondernemers te helpen met hun bedrijfsvoering

In tijden van coronacrisis probeert iedereen zijn of haar steentje bij te dragen. Zo ook een studentencollectief waarin het doel is om ZZP en MKB de crisis door te helpen. Bedrijfskundestudenten van Nyenrode Business Universiteit Stijn van der Vat (BSc) en Tjibbe Steenstra (BSc), vergezeld door een groep bedrijfskunde studenten, geven kosteloos advies aan ondernemers die in deze moeilijke tijden een helpende hand nodig hebben.

Tegemoetkomingen voor ondernemers

“Veel ondernemers zitten met hun handen in het haar en zijn onzeker over de toekomst van hun bedrijf. Daarnaast is het voor veel mensen nog onduidelijk op wat voor tegemoetkomingen zij aanspraak kunnen maken, daar helpen wij hen graag bij”, aldus Tjibbe die inmiddels alles weet van de mogelijkheden voor ondernemers. Het studentencollectief, dat opereert onder de naam The FAC, geeft maatwerk advies aan organisaties die hulp willen bij het aanvragen van de tegemoetkomingen die door de overheid worden geboden.

Focus op de toekomst

Stijn heeft de marketingverantwoordelijkheden op zich genomen en vertelt: “Er komt ook weer een tijd na de crisis. Ook nu is het belangrijk om vooruit te durven kijken. Wij denken mee over hoe organisaties juist nu hun klantenbinding door middel van marketing en kostenverlaging op orde kunnen krijgen.” Hij vindt de grote hoeveelheid vragen waar men mee worstelt begrijpelijk:

“Iedere ondernemer is op zoek naar hoe ze het hoofd boven water kunnen houden.”

Steun aan ondernemers

Geheel onbekend met uitdagingen als deze zijn de heren niet: “Op onze opleiding worden we opgeleid om met dit soort vragen om te gaan. Dit is voor ons een kans om onze kennis in de praktijk te brengen in het belang van ondernemers” Het collectief richt zich voornamelijk op ZZP’ers en kleinere MKB bedrijven, “voor deze mensen willen wij het verschil maken. Zij zijn financieel kwetsbaar en een frisse, objectieve blik is dan een welkome handreiking”.

The FACT 1ZZP

Samenwerkingsverband

1ZZP.nl is een samenwerkingsverband aangegaan met TheFAC en steunt dit gratis initiatief van de twee gedreven ondernemers. Veel ZZP’ers zijn getroffen door de gevolgen van de coronacrisis en weten niet goed hoe zij verder moeten en waar zij recht op hebben. TheFAC helpt je gratis verder!

ZEZ uitkering

Ontvang als ZZP'er gratis ZZP opdrachten.

Bouw als opdrachtgever een eigen flexpool zonder de hoge kosten van een bemiddelaar maar wel met de voordelen van de backoffice van een bemiddelaar.

 

Registreer je nu of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image