Coronavirus

Maatschappelijke steun tegen coronavirus

Het aantal corona besmettingen neemt dagelijks toe en dat zorgt voor angst en onzekerheid in onze maatschappij. Ziekenhuizen roepen massaal hun medewerkers op en draaien op volle toeren. De druk op het personeel neemt toe. De zorg is sterk en kan heel veel aan. Maar deze sector kent ook een grens. Die grens willen we niet bereiken. In de strijd tegen het coronavirus heeft Nederland jullie direct nodig.

Help alle ziekenhuizen, instellingen en corona-patiënten door dit bericht te delen op social media!

Krachten bundelen coronavirus

Onze organisatie ziet de ernst van de situatie in en wij maken ons sterk voor de zorg in tijden van crisis. Ziekenhuizen en instellingen hebben per direct extra handen nodig om de toenemende druk aan te kunnen. Een aantal Intensive Cares (IC's) kunnen de flinke toestroom aan patiënten niet meer aan en spreken van code rood. Help je collega’s en draag jouw steentje bij. Wij hebben jou als ZZP’er nu nodig!

Wij zijn in gesprek met een aantal ziekenhuizen en instellingen om onze software te implementeren. Hiervoor vragen wij enkel een kostendekkende vergoeding van de ziekenhuizen en instellingen. Voor jou als ZZP'er kost dit niets.

Ook de strijd aangaan tegen het coronavirus?

De aanmeldingen stromen binnen en we zijn bezig om alles te verwerken. Maar ook jou kunnen wij goed gebruiken! Ben jij minimaal 12 uur per week beschikbaar en gediplomeerd? Direct gezocht:

  • ZZP arts
  • ZZP verpleegkundige
  • ZZP verzorgende IG

Je kan je volledig gratis aanmelden zonder overeenkomsten en langdurige verplichtingen. Zorg ervoor dat je je profiel volledig invult en wij zorgen ervoor dat de ziekenhuizen en instellingen jou kunnen boeken.

ZEZ uitkering

Ontvang als ZZP'er gratis ZZP opdrachten.

Registreer je nu! 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image