Gezocht

ZZP arts, ZZP verpleegkundige, ZZP verzorgende gezocht?

Het aantal corona besmettingen neemt dagelijks toe en dat zorgt voor angst en onzekerheid in onze maatschappij. Ziekenhuizen roepen massaal hun medewerkers op en draaien op volle toeren. De druk op het personeel neemt toe. De zorg is sterk en kan heel veel aan. Maar deze sector kent ook een grens. Die grens willen we niet bereiken. Wij kunnen daarbij helpen.

Help alle ziekenhuizen, instellingen en corona-patiënten door dit bericht te delen op social media!

Maatschappelijke steun 1ZZP.nl

Onze organisatie ziet de ernst van de situatie in en wij maken ons sterk voor de zorg in tijden van crisis. Als ziekenhuis en instelling kun je alle hulp van artsen en verpleegkundigen goed gebruiken in deze tijd. Wij zien het als ons maatschappelijk belang om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen het coronavirus.

Arts, verpleegkundige en verzorgende gezocht?

In ons database vind je eenvoudig één of meerdere zorgprofessionals tegen normale tarieven en zonder tussenkomst van een bemiddelaar. Daar komt bij dat je geen tijd kwijt bent aan administratieve rompslomp. Je zoekt en boekt eenvoudig een ZZP’er en onze software regelt de rest.

Gratis account

Voor het gebruik van de software vragen wij een kostendekkende bijdrage van 3 procent van de factuur tot en met 31 maart.

Aanmelden is volledig gratis, zonder contracten of abonnementsvormen. Indien het aantal besmettingen blijven toenemen en de maatschappij erom vraagt zullen wij onze steun voortzetten tot nader te bepalen datum.

Wil je meer weten? Neem contact op met Marielle van Eijk. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk ook de zorgpagina: "Zorg & Welzijn"

 

ZEZ uitkering

Bouw als zorgorganisatie een eigen flexpool zonder de hoge kosten van een bemiddelaar alleen wel met de backoffice van een bemiddelaar. 

Efficiënt, eenvoudig en transparant.

 

Registreer je nu of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image