Toekomst

Toekomst

Het platform van de toekomst

1ZZP heeft een platform ontwikkelt om in de meest urgente behoeften van ZZP’ers en opdrachtgevers te voorzien. Sinds de lancering wordt er continue doorgebouwd naar dé all-in-one platform op het internet. Onderstaande ontwikkelingen gaan er in de toekomst aankomen.

Geïntegreerde boekhoud module

Met software engineers zijn we bezig een geïntegreerde boekhoudmodule te ontwikkelen. Daar we de ambitie hebben als ‘one-stop-shop’ te fungeren. Voor de ZZP’ers is het fijn de mogelijkheid te hebben om vanuit het platform direct de BTW aangifte te kunnen verzorgen of zelfs een balans en/of resultatenrekening te genereren. 1ZZP is hard aan het werk dit op korte termijn te realiseren.

Collectieve verzekeringen:

Wij zijn met diverse verzekeraars in gesprek om in een later stadium een pallet aan ondernemers verzekeringen aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan aansprakelijkheid- en aan arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Onze missie is dit zo scherp mogelijk voor de ZZP’er te kunnen bedingen. Zodra wij de onderhandelingen afgerond hebben voor onze ZZP’ers, zullen wij deze middels het platform aanbieden. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Lease

De meeste zelfstandigen zijn gebaat bij goede leaseovereenkomsten. Zo hebben veel ZZP’ers een bedrijfswagen nodig of ligt de behoefte bij het aanschaffen van gereedschap middels leaseconstructies. 1ZZP is bezig ook hierin te voorzien. Wij zijn alle lease behoeften aan het inventariseren om zodoende ook hierin de beste deal te bedingen voor onze ZZP’ers.

Gratis ZZP opdrachten of je eigen ZZP pool

Als ZZP'er kan je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten op het platform en mobiele applicatie. Van gemakkelijke urenstaten en factoring tot aan automatische facturatie en gratis ZZP opdrachten ontvangen. Betaal niet meer de kosten van intermediairs en bemiddelaars. 

Als bedrijf vind je gemakkelijk en snel de ideale ZZP'er en bouw je aan je eigen ZZP pool. Daarnaast kan je gemakkelijk medewerker accounts aanmaken voor het accorderen van urenstaten en beheren van de ZZP pool.

Registreren van een gratis account gebeurt in enkele stappen.

1ZZP

Start vandaag!