OVER ONS • WIE ZIJN WIJ

Carlos Daal

Wat leuk dat je ons platform bezoekt. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Carlos Daal, mede-oprichter van 1ZZP. Al met de paplepel werd mij het ondernemerschap door vader ingegoten. Hij vond het belangrijk dat ik een opleiding zou genieten in de bedrijfseconomische hoek, want volgens hem is de motor van elke onderneming, een goede financiële huishouding. 

Image

Na mijn laatste functie in loondienst als Financial Controller bij Inovix in Capelle aan den IJssel, ben ik in 2006 als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Ik heb successen gekend maar heb ook een aantal keer harde lessen mogen leren als ondernemer. Je bent naar mijn idee pas een complete ondernemer als je niet alleen je sterke kanten belicht, maar ook zeker je mindere kwaliteiten onderstreept en hiervoor de juiste expertise inkoopt.

Ik heb producten geïmporteerd onder mijn eigen merk en mocht klanten zoals ; Media Markt, BCC, de A-retailers tot mijn afzetmarkt rekenen. Het product I-Compact uitgevonden en gepatenteerd. Een contentdrager met unieke technische eigenschappen met titels als ; De Efteling (Sprookjesboom),(Tita Tovenaar), The Voice of Holland (Ben Saunders), Ernst bobby & de rest met exclusieve contracten met RTL, Talpa Studio 100 etc. Mijn eigen Club-restaurant met een capaciteit van 500 man geëxploiteerd in Zoetermeer en als freelance consultant in de veiligheidsindustrie voor Rijkswaterstaat gewerkt.

In mijn hoedanigheid als consultant ZZP'er merkte ik na de tweede kredietcrisis in 2012, een explosieve stijging van het aantal ZZP'ers. Dit waren vooral gedwongen ZZP'ers mede veroorzaakt door versoepeling van het ontslagrecht en het wegvallen van de werkgevers loyaliteit. Ik sprak vele ZZP'ers die te kampen hadden met acquisitie, facturatie en innen van betalingen. Ik heb toen samen met mijn vriend en compagnon Michael van den Muijsenberg, 1ZZP bedacht en met het huidige team verder ontwikkeld. Bij 1ZZP ben ik verantwoordelijk voor de algemene organisatie, financiële huishouding en IT.

1ZZP heeft als pay-off 'Ontzorgen op 1' en dat is waar wij voor staan. Het ontzorgen van zowel de ZZP'er als de opdrachtgever. We hebben naast de website een mobiele applicatie ontwikkeld die gratis is te downloaden. Gebruik van het platform is voor de ZZP'er volledig gratis. De opdrachtgever betaalt slechts 5% in het geval van een boeking. Neem een kijkje op het platform en laat je ontzorgen!

Bekijk onze introductievideo

Vul onderstaand je gegevens in om de video te bekijken.