OVER ONS • WIE ZIJN WIJ

Marielle van Eijk

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Marielle van Eijk. Naast mijn werkzaamheden bij 1ZZP ben ik op de eerste plaats moeder.

Ik ben na het afronden van mijn opleiding HBO—toerisme enige tijd werkzaam geweest bij Grandorado en heb bij verschillende bedrijven de front office begeleid.

Image

Ondanks het drukke gezin, wat een bedrijfje apart is, haal ik juist daar de kracht vandaan om actief en met veel plezier op de werkvloer bezig te zijn.

Het ondernemerschap heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader had een eigen slagerij, wat ik op latere leeftijd nog geruime tijd met hem heb mogen voortzetten. Wij werkten dag en nacht, ik wist niet beter. Mijn moeder was de drijvende kracht waar mijn vader altijd op terug kon vallen. Zij zijn mijn voorbeelden, samen moet je het doen.

Binnen 1ZZP kom ik veel in contact met mensen en ben ik verantwoordelijk voor de sales. Ik vind het heerlijk mensen te ontmoeten, het creëren en behouden van een prettige samenwerking tussen verschillende partijen. Door eerst te geven ontvang je altijd iets terug, in welke vorm dan ook. Transparant en eerlijk zaken doen maakt dat mogelijk. Daar wordt ik blij van. Ik ben optimistisch, vrolijk, heb een flinke dosis empathisch vermogen, ik kan goed luisteren en denk altijd in oplossingen. Door flink samen te werken in ons team hebben we, na jaren voorbereiding een fantastisch platform neergezet. Als ik naar opdrachtgevers ga is het fijn te kunnen vertellen dat wij zo veel meer diensten bieden binnen ons systeem, dan alleen de opdrachtgever van een ZZP’er te voorzien. De slogan van 1ZZP zegt niet voor niets “ontzorgen op 1”.

Bekijk onze introductievideo

Vul onderstaand je gegevens in om de video te bekijken.