OVER ONS • WIE ZIJN WIJ

Michael van den Muijsenberg

Na enkele jaren actief te zijn geweest bij gerenommeerde organisaties binnen de hospitality industrie, heb ik een stap gezet richting de zorgsector. Binnen deze landelijke woonzorgorganisatie actief als leidinggevende en de rol als vice-voorzitter van de ondernemingsraad. Samen met Carlos Daal heb ik 1ZZP opgericht op basis van opgedane ervaringen en mogelijkheden vanuit het verleden.

In mijn dagelijkse activiteiten voor 1ZZP, houd ik mij bezig met het beheer van de website, het creëren en plaatsen van relevante content en aangaan van partnerships. Daaraan verbonden zit een stuk van de werving en selectie van de ZZP’ers.

Image

Als opdrachtgever kan je er vanuit gaan dat je, vanuit ons software, direct met uitstekende ZZP’ers aan de slag kan. Opdrachtgevers vinden dit een prettige manier van werken omdat het hen veel tijd en geld bespaard. De boekingen gebeuren geheel transparant zonder tussenkomst van een bemiddelaar en vrijwel het gehele administratieve proces is geautomatiseerd. Volledig “ontzorgen op 1”.

Werk je al veel met ZZP’ers en wil je eenvoudig je eigen flexpool beheren en en je eigen digitale back office inrichten? Door je huidige ZZP bestand over te zetten, heb je alles in één overzicht. 

Bekijk onze introductievideo

Vul onderstaand je gegevens in om de video te bekijken.