ZZP’er in de zorg en welzijn gezocht?

Zoek en vind de ideale ZZP'er in de zorg & welzijn

Direct contact met ZZP’ers in de zorg en welzijn zonder tussenkomst van dure bemiddelingsbureaus. Bepaal zelf welke ZZP’er er geschikt is voor jouw cliënt of opdracht. Beheer samen met je team je eigen flexpoolBespaar tijd op de administratie en betaal geen hoge kosten meer van een bemiddelingsbureau.

  • Direct contact met 4239 ZZP’ers in de zorg & welzijn
  • Overleg samen het uurtarief en de werktijden
  • Gratis digitale backoffice 
  • Bouw je eigen flexpool
  • Aanmelden is gratis, geheel vrijblijvend en zonder contract
Image

Van verzorgende IG en verpleegkundigen tot aan apothekersassistentes of persoonlijk begeleiders

Image

Maak een gratis account aan

Geef je collega's verantwoordelijkheden. Je kan je collega's verantwoordelijk maken voor de werving en selectie of het accorderen van urenstaten en facturen. Behoud je graag zelf de controle? Dan hoef je niets te veranderen

Image

Vind jouw ZZP zorgprofessional

Zoek, vind en boek de ideale ZZP'er in de zorg en welzijn of plaats een oproep in de vacaturebank. ZZP’er gevonden? Overleg samen het uurtarief en de werktijden. Nodig de ZZP'er uit op gesprek.

Image

Overeenstemming bereikt

De ZZP’er is op gesprek geweest en jullie zijn er onderling uitgekomen. De opdracht wordt definitief. Het systeem maakt automatisch een overeenkomst aan tussen jou en de ZZP’er. Je bent nu beschermt tegen schijnzelfstandigheid.

Image

Urenstaten en facturatie

Je ZZP’er is klaar met werken en verstuurd digitaal zijn urenstaten. Accordeer live de urenstaten met je unieke pincode of achter de computer. Ontvang aan het einde van de maand één verzamelfactuur voor de inhuur van alle ZZP’ers. Wij regelen de rest.

Ook Maaike ging jou voor!

Image

Dé online ZZP marktplaats van Nederland

Bouw je eigen flexpool zonder de hoge kosten van een bemiddelingsbureau maar wel met de voordelen van een bemiddelingsbureau. 

Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Registreer je nu of neem contact met ons op.

Image
0
Gemiddelde besparing
0
Lopende opdrachten
0
Beschikbare ZZP'ers

Contact

Image