ZZP Agenda

ZZP Agenda

Wat is een agenda

Een agenda is een boekwerk van papier of een digitaal bestand waarin de dagen van een jaar staan. Doorgaans wordt een agenda gebruikt om afspraken in te noteren. Tegenwoordig zijn er agenda's gebouwd in digitale vorm en kan je deze terug vinden op je smartphone, tablet en computer. Ondanks de komst van "nieuwe agenda" is de papieren agenda nog steeds niet weg te denken uit de samenleving.

De 1ZZP agenda

Met de komst van de digitale agenda zijn er nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden ontstaan voor de ZZP'er. 1ZZP heeft een digitale agenda ontwikkelt welke dient als een extra hulpmiddel om jou goed zichtbaar te maken voor potentiële opdrachtgevers. In de agenda kan jij zelf simpelweg je beschikbaarheid aangeven. 

Image

Gestructureerd en overzichtelijk

Jij bepaald zelf waar, wanneer, hoe en hoeveel uur je werkt. Op deze manier ontstaat er de beste match voor jou en je opdrachtgever! Op de dagen dat jij niet kan, is je agenda geblokkeerd voor opdrachten van opdrachtgevers. De gebruiksvriendelijke agenda is gestructureerd en staat in verbinding met je urenstaten en facturen. Alles wat je nodig hebt als ZZP'er in één overzicht, gemakkelijk en gratis te gebruiken voor de ZZP'er. 

1ZZP

Start vandaag!