HOE WERKT HET

ZZP OPDRACHTEN GEZOCHT?

Een gratis 1ZZP account 

in drie stappen!

  1. Registreren gaat eenvoudig door je bedrijfsnaam of KvK-nummer in te voeren. Klik op volgende en vul je gegevens in of registreer via Facebook of Google.

  2. Geef je gewenste uurtarief, werktijden en werkomgeving aan.

  3. Upload diploma's en/of certificaten en rond je profiel af tot een percentage van 100%.     


Gefeliciteerd! Je bent nu vindbaar voor opdrachtgevers

Op basis van de door jouw ingevulde gegevens kunnen opdrachtgevers je vinden en boeken. Een opdracht ontvang je eenvoudig via het platform of eventueel via de mobiele applicatie of e-mail.

Heb je een opdracht verzoek binnen, controleer dan de werktijden, het financiële voorstel en spreek met één druk op de knop je interesse uit. Reageer snel op een verzoek. De opdrachtgever is namelijk vrij om een beperkt aantal plaatsen aan meerdere ZZP'ers tegelijk aan te bieden.

Gratis ZZP opdrachten

Communiceren nog nooit 

zo makkelijk

1ZZP maakt de lijnen tussen opdrachtgever en professional graag korter. Bij het aanmaken van een opdracht kan er simpel en snel gecommuniceerd worden middels de ingebouwde berichtenbox. Dit bespaart tijd en beide partijen kunnen verder met de dagelijkse werkzaamheden.


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de werktijden of het aangeboden uurtarief niet overeenkomen met jouw wensen. Door vooraf ingestelde berichten helpen we jou op weg. Communiceren verloopt makkelijker dan ooit middels de berichtenbox. 

Ontvang snel geld met factoring

Ken je dat? Lang wachten op betaling van je factuur? In veel gevallen hoeft dat niet meer. Met factoring krijg je binnen 24 uur na accorderen van de urenstaten je geld overgemaakt. Hiervoor brengt de factoringmaatschappij een factoringfee in rekening.

Het gebruik van factoring is optioneel, je kan er zelf voor kiezen om er gebruik van te maken. Bij gebruik dien je akkoord te gaan met de voorwaarden gesteld door de factoringmaatschappij. Je ziet vooraf welke kosten er in rekening worden gebracht. Dit is tussen de 2,25% en de 4,25% van de factuur. 

Meer weten over factoring? Ga naar 'wat is factoring?'

Slim urenstaten- en 

facturatiesysteem

Je urenstaten worden automatisch ontwikkelt op basis van de looptijd van het project. Je kan op ieder moment en zeer eenvoudig extra regels toevoegen aan de urenstaten voor bijvoorbeeld overwerk. Overige gemaakte kosten zoals reisuren en andere onkosten kan je eveneens simpel boeken in de urenstaten. 

Accorderen van de urenstaten kan op twee manieren:

  1. Je verstuurt een digitaal accordeer verzoek naar de opdrachtgever;
  2. De opdrachtgever maakt ter plaatse gebruik van de gepersonaliseerde accordeer code.

Na akkoord van de urenstaten, verstuurt het systeem geautomatiseerd namens jou de factuur met jouw eigen gegevens. Herinneringen versturen gebeurt eveneens geautomatiseerd. Hierover krijg je bericht.

 

Gratis ZZP opdrachten

1ZZP

Start vandaag!