1ZZP

HELPDESK

Contact

Hier vind je al onze contact- en bedrijfsgegevens. Tevens vind je hier ook een contactformulier welke je kan invullen.Lees meer

Privacyverklaring

Wij respecteren en beschermen jouw privacy. Wij zetten ons naar alle redelijkheid in om er zorg voor te dragen dat alle persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en met inachtneming van de geldende privacywetgeving worden gebruikt, opgeslagen en beheerd.

Lees meer

Wet- en regelgeving

1ZZP werkt samen met diverse belangenorganisaties voor zelfstandigen en streeft er naar continue op de hoogte te zijn van wetswijzigingen en fiscale ontwikkelingen en tevens dit te communiceren naar de gebruiker van het platform. Volgens de laatste normen opereren is een pré. 1ZZP heeft als motto 'ontzorgen op 1'.

Lees meer

Gebruiksvoorwaarden

Als je gebruik maakt van de online platform zijn er gebruiksvoorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden. De voorwaarden kan je bekijken, opslaan en uitprinten. Heb je vragen over deze gebruiksvoorwaarden, kan je ons dat laten weten middels het contactformulier of per email.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Onderstaand tref je de veelgestelde vragen. Mocht jouw antwoord er niet tussen staan. Neem contact met ons op via het contactformulier.Lees meer

1ZZP

Start vandaag!