OVER ONS

HET IDEE

Ontstaan van het idee

Tijdens de wekelijkse hardloop sessies gaan de gesprekken over diverse onderwerpen. Hoe gaat het bij jou op het werk? Wat hebben jullie thuis gegeten vandaag? Al klaar voor de volgende telg thuis? Hoe ziet je planning er volgende week uit? Wanneer gaan we weer eens lunchen? Afijn, je kent het wel.

Het was tijdens één van de hardlooprondes dat we het over de ontwikkelingen van de huidige arbeidsmarkt hadden en daarmee de groei van het aantal ZZP’ers, de marktwerking en versoepeling van het ontslagrecht. De problemen waar collega ZZP’ers tegen aan lopen. Waar de behoeften liggen en ga zo maar door. En opeens... Ping! Daar werd het zaadje geplant voor 1ZZP!

Oplossen van het probleem

Op een huidige beroepsbevolking van 8 miljoen zijn er reeds 1,4 miljoen ZZP’ers en nog sterk groeiende. Het is bijna niet te bevatten dat er voor zo'n groot deel van de beroepsbevolking, zo weinig geregeld is. Overheden die zich geen raad weten op het gebied van pensioenen en  arbeidsongeschiktheid. Schijnzelfstandigheid wat een doorn in het oog is van de Belastingdienst met de wet DBA als gevolg. Daarnaast dan nog de dagelijkse problematiek waar de veelal ‘gedwongen’ zelfstandigen tegenaan lopen zoals administratie, verzekeringen, acquisitie en dergelijke.

1ZZP voor en door ZZP'ers

De ondernemers van 1ZZP zijn zelf ook ZZP’ers en kennen de uitdagingen binnen het ZZP landschap als geen ander. 1ZZP is een platform voor ZZP’ers, door ZZP’ers bedacht. De focus is gelegd op de meest voorkomende pijnpunten. Het gebruik van 1ZZP is volledig gratis voor ZZP'ers in tegenstelling tot andere platformen en intermediairs.

Ontvang gratis ZZP opdrachten

Als ZZP'er kan je gratis gebruik maken van alle functionaliteiten op het platform en mobiele applicatie. Van gemakkelijke urenstaten en factoring tot aan automatische facturatie. Betaal niet meer de kosten van intermediairs en bemiddelaars.

Misschien zoek je wel een ZZP'er voor jouw klus? Of wil je gratis ZZP opdrachten ontvangen. Registreren van een gratis account gebeurt in twee stappen.

 

1ZZP

Start vandaag!