PITCH VLOG

Pitch jezelf naar een opdracht!

ZZP’ers wagen een nieuwe stap om onder de aandacht te komen bij opdrachtgevers. 1ZZP biedt haar platform als springplank naar een nieuwe opdracht en is altijd op zoek naar nieuwe ZZP’ers.

Lees hoe jij stappen kan blijven zetten in jouw carrière.

In samenwerking met presentatie coach Maarten Mens start 1ZZP een gloed nieuw item ‘Pitch Vlog; Pitch jezelf naar een opdracht’.

Maak je eigen pitch vlog

Jouw Pitch Vlog wordt geplaatst op een aparte pagina van 1ZZP welke vrij toegankelijk is, dus ook voor opdrachtgevers! Vanuit jouw profiel bij 1ZZP zal er een link komen naar jouw Pitch Vlog. Hier maak jij het verschil. Op het moment dat jouw Pitch Vlog op de website van 1ZZP zal verschijnen zullen wij dit tevens delen via social media kanalen, uiteraard met jouw toestemming.

In een korte vlog van ongeveer een minuut vertel je wie je bent, wat je doet en waarom een opdrachtgever juist jou moet hebben.

 

Maarten Mens zal je in een online sessie tools geven hoe jij jezelf kan presenteren. Als je tussen al die andere ZZP’ers in aanmerking wil komen voor ‘die ene opdracht’, je zal er uit moeten springen. Maarten Mens kan jou daarbij helpen. Hij let op dingen als stemgebruik, articulatie, timing, houding en uitstraling. Na een Skype of Zoom sessie zal je zeker het verschil merken.

De bijdrage voor de ‘1ZZP Pitch Vlog’ is €125,00 exclusief btw en dat is inclusief de sessie met Maarten Mens, de plaatsing op een aparte pagina bij 1ZZP en het plaatsen op social media!

Binnenkort vind je hier de eerste Pitch Vlogs

Ben jij net zo gedreven als jouw collega ZZP’ers?

Dan is onze Pitch Vlog iets voor jou!

Mail, ook voor vragen, naar info@1zzp.nl. Dan nemen wij contact met je op.
Ben je nog niet ingeschreven bij 1ZZP?

“Krachten bundelen!”, dat is wat Marielle en Maarten dachten nadat ze elkaar via Linkedin waren tegengekomen. Jezelf beter profileren, eruit springen ten opzichte van veel anderen, dat is wat veel ZZP’ers wel willen, maar lastig vinden om te doen.