OVER ONS

MISSIE. VISIE.

Missie

In 2021 willen we de snelst groeiende all-in-one ZZP-marktplaats van Nederland worden met buitenlandse ambities. Veilig en modern werken met een visie. Een platform dat de meest complete en bovenal beste innovatie op de markt brengt op het gebied technologie en bemiddeling. 

Het doel is om vraag en aanbod direct bij elkaar te brengen zonder tussenkomst van de kostbare intermediairs en op deze wijze een waardevol flexpool te kunnen bouwen. Wij ontzorgen zowel ZZP’er als opdrachtgever op het gebied van administratieve processen en bouwen gezamenlijk aan een sterk netwerk. 

Met enkele drukken op de knop boek je een ZZP’er en wordt de ZZP’er na de opdracht binnen 24 uur uitbetaald. Modern werken was nog nooit zo makkelijk en de ZZP-markt nog nooit zo transparant en betaalbaar.

Visie

Terug naar hoe het was, met het gemak van de technologie van nu. Direct contact en zaken doen met ZZP'ers uit alle sectoren.

Kernwaarden

Vernieuwend, transparant, efficiënt, verbindend en eerlijk.

Toekomst

Het complete all-in-one ZZP-marktplaats te worden van Nederland en daarbuiten. Geïntegreerde boekhoudmodules, collectieve verzekeringen voor zelfstandigen (AOV, BAV, AVB) en collectieve leaseplans.

Pay off

"Ontzorgen op 1"

 

1ZZP

Start vandaag!