HOE WERKT HET

ZZP'ER GEZOCHT?

 

 

Een gratis account in
twee stappen


  1. Registreren gaat eenvoudig door je bedrijfsnaam of KvK-nummer in te voeren. Klik op volgende en vul je gegevens in of registreer met je Facebook- of Google account.

  2. Je 1ZZP account wordt nu geverifieerd. Via een email ontvang je de activatie link. 

 

 

Gefeliciteerd! Je bent nu klaar je eigen flexpool op te bouwen

Maak simpel een nieuwe opdracht aan. Voer de financiële gegevens, werktijden en periode in en klik op volgende. Nu kan je starten met het vinden van de juiste ZZP'er.

Verfijn je zoekopdracht op basis van beroep, branche, regio, uurtarief en opleidingsniveau. Uit het overzicht van de zoekopdracht vind je de meest geschikte en beschikbare ZZP'ers voor de opdracht. 

ZZP'er gezocht


ZZP'er gevonden? Je kan nu de opdracht aanbieden

Selecteer één of meerdere ZZP'ers en klik op 'opdracht aanbieden'. De ZZP'er ontvangt direct een melding van de opdracht. Ideaal dus wanneer er met spoed een ZZP'er gezocht wordt. 

De boekingsaanvraag kan op elk moment worden ingetrokken tot uiterlijk de dag voor de opdracht. 

Geen intermediair meer nodig

1ZZP maakt de lijnen tussen opdrachtgever en professional graag korter. Bij het aanmaken van een opdracht kan er simpel en snel gecommuniceerd worden middels de ingebouwde berichtenbox. Dit bespaart tijd en beide partijen kunnen verder met de dagelijkse werkzaamheden.

Image

Einde aan administratieve rompslomp

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Met het gebruik van 1ZZP nemen de veelvoorkomende fouten af. Urenstaten worden automatisch ingevoerd op basis van de overeengekomen werktijden.

De urenstaten kunnen met wederzijds goedkeuren aangepast worden. Door een gepersonaliseerde code te gebruiken kan enkel de contactpersoon of opdrachtgever akkoord geven op de urenstaten. 

Op basis van de geaccordeerde urenstaten wordt de factuur opgesteld en verzonden uit naam van de ZZP'er. Minder administratieve rompslomp, meer tijd voor het echte werk.

Tevreden ZZP'ers

Niets is belangrijker en bepalender voor een bedrijf dan werken met tevreden mensen. ZZP'ers bij 1ZZP kunnen in veel gevallen gebruik maken van factoring waardoor uitbetaling van de factuur sneller verloopt. Als opdrachtgever ontvang je enkel nog maar één verzamelfactuur in plaats van wekelijkse facturatie van ZZP'ers. 

Op de verzamelfactuur wordt enkel 5% van het uurtarief in rekening gebracht voor het gebruik van het platform. Betaal geen hoge bemiddeling- of abonnementskosten meer, betaal alleen naar gebruik.

Nog onbekend met ZZP'ers? Lees: wat is een ZZP'er?

 

ZZP'er gezocht

1ZZP

Start vandaag!