ZZP Casemanager

ZZP Casemanager gezocht?

ZZP Casemanagergezocht? Vandaag in de spotlight een ervaren Casemanager. Een frisse dame die graag een nieuwe uitdaging aangaat. 

ZZP´er aan het woord

Mijn motto is; praktische problemen hebben praktische oplossingen. Bij het oplossen van een probleem weet ik altijd snel de hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. En denk ik graag in mogelijkheden. In combinatie met mijn grote doorzettingsvermogen zorgt dit ervoor dat als ik een doel voor ogen heb ik er ook alles aan doe om het gewenste eindresultaat te bereiken. Dit zorgt ervoor dat complexe verzuimdossiers snel weer in beweging komen en ik strategische vraagstukken kan omzetten in praktische oplossingen.

Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en maak eenvoudig contact met mensen. Dankzij mijn uitgebreide werkervaring ben ik een gedegen gesprekspartner op alle niveaus in een organisatie. Hierbij zorgt mijn positieve instelling ervoor dat ik altijd erg enthousiast en vrolijk ben en dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving.  

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever.  

ZEZ uitkering

Vereenvoudig en beheer je volledige back office met ZZP professionals.

Registreer je nu gratis of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image