ZZP Psychosociaal Counselor

ZZP Psychosociaal Counselor gezocht?

ZZP Psychosociaal Counselor gezocht? Vandaag bij 1ZZP in de spotlight een Psychosociaal Counselor met ruime ervaring.

ZZP'er aan het woord

Sinds 2013 heb ik na 30 jaar gewerkt te hebben voor politie en justitie (opsporing,vervolging en slachtofferzorg), een eigen praktijk gestart als psychosociaal therapeut en later ook als relatietherapeut.

Ik bied hier therapie en coaching aan bij angst, stress, trauma, rouw en verlies klachten alsmede relatietherapie bij relatie en gezinsproblemen. Tevens biedt mijn praktijk hulp via de WMO als het gaat om begeleiding van mensen met psychosociale problematiek of die graag een steuntje in de rug willen bij het zelfstandig wonen (psychosociale problematiek, opvoedondersteuning of lichte dementie).

Ik werk ook voor bedrijven als het gaat om ziekteverzuim of re-integratie trajecten waarbij psychische problematiek van werknemers speelt. Samen met leidinggevende en/of bedrijfsarts wordt er een therapie of coaching traject ingezet om te komen tot beter functioneren of herstel na ziekte (burn-out, overspannenheid, trauma etc.).  

Meer weten?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je gratis aan als opdrachtgever. 

ZEZ uitkering

Vereenvoudig en beheer je volledige back office met ZZP professionals.

Registreer je nu gratis of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image