Coaching

Coaching voor zorgmedewerkers 

Regioplus, bestaande uit 14 regionale werkgeversorganisaties, start samen met vakbond CNV Zorg & Welzijn ondersteuning voor zorgmedewerkers die geconfronteerd worden met corona tijdens het werk. De zorgmedewerkers krijgen gratis mentale coaching van professionele coaches welke, indien nodig, doorverwijzen naar gespecialiseerde hulp. 1ZZP.nl ondersteunt dit initiatief en verwijst ook haar ZZP'ers in de zorg naar onderstaande inschrijving.

Sterk in je werk

Dit initiatief verbindt de zorgmedewerker met een professionele coach. De coaches bieden een goed gesprek en een luisterend oor. Deze gesprekken over ervaringen aan de frontlinie kunnen bijdragen aan de blijvende inzetbaarheid van de zorgprofessionals. Verder is er ook sterke behoefte aan nazorg. Het gros van de zorgorganisaties heeft al dergelijke voorzieningen in huis. Er is echter sprake van grote druk bij veel organisaties waardoor minder capaciteit is ontstaan. Zorgmedewerkers kunnen zich nu aanmelden via 'Sterk in je Werk'.

Download gratis: "Wkkgz E-book"

Werving coaches 

Personal coach Linda Dubois, initiatiefnemer, is eerder al gestart met het werven van vrijwillige coaches. Linda werd diep geraakt door berichtgevingen omtrent overbelaste zorgmedewerkers en riep via haar social-media kanaal LinkedIn coaches op om gratis coaching aan te bieden tijdens de coronacrisis. Er bleek een groot draagvlak voor dit initiatief. Vele coaches toonden direct belangstelling. Linda richt zich met dit initiatief op verpleegkundigen, artsen, thuiszorgmedewerkers, bestuurders, jeugdzorg, verzorgenden, et cetera.

Zie LinkedIn Linda: “Liefde voor jou > onze zorgprofessional” 

Aanmelden 

Vanuit heel Nederland melden deskundige coaches zich vrijwillig aan om coaching te bieden aan zorgmedewerkers. Inmiddels staat de teller op meer dan 1.000 aangemelde coaches. Dit zijn professionele coaches die, speciaal voor mensen in de zorg, kosteloos extra mentale ondersteuning bieden. Bureau deRotterdamseZorg zorgt in de regio Rotterdam Rijnmond voor de juiste match en zoekt meteen de coach die past bij de coachvraag van de zorgprofessional.

1ZZP.nl is nauw betrokken bij dit prachtige initiatief van Linda Dubois en biedt haar net als voorgaande keer haar platform aan als engine om naast coaches nu ook de zorgmedewerkers te attenderen op dit traject. Via deze weg willen wij van 1ZZP.nl Linda en iedereen die bij dit project betrokken is, heel veel succes wensen.

Coaches die graag meedoen met dit vrijwillige initiatief kunnen zich aanmelden via www.extrahandenvoordezorg.nl.

Zorgprofessionals kunnen zich aanmelden via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching.

ZEZ uitkering

Ontvang als ZZP'er gratis ZZP opdrachten.

Bouw als opdrachtgever een eigen flexpool zonder de hoge kosten van een bemiddelaar maar wel met de voordelen van de backoffice van een bemiddelaar.

 

Registreer je nu of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet

 ZZP Wet

 

Volg het all-in-one platform ook op social media 

     

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image