Bouw

Veilig door-bouwen in de bouw

De regering heeft tot 28 april 2020 scherpe anti Corona maatregelen afgekondigd. Vrijwel iedere Nederlander merkt de gevolgen hiervan in het dagelijks leven. De genomen maatregelen behoeven geen betoog. Dit is nodig om de corona-pandemie een halt toe te roepen. Voor bouwprojecten en voor de totale bouwsector brengen het virus en de maatregelen van de Nederlandse regering veel onzekerheid met zich mee. Het coronavirus slaat om zich heen en ook de bouw ondervindt hier de gevolgen van.

Toekomst bouw

Volgens de Nederlandse media gaan we een sombere tijd tegemoet. Het staat in ieder geval vast dat het coronavirus de wereld flink zal veranderen. De vraag is welke impact het coronavirus uiteindelijk zal hebben op de bouwsector. De anderhalve-meter-samenleving zal nog lang stand blijven houden. Hoe gaat dit dan verder in de bouw?

Uitnodiging Webinar bouw

Op 22 april 2020 wordt een Webinar georganiseerd met als titel “Veilig Door-Bouwen”, geïnitieerd door The New Builders - positieve veranderaars in de bouw.

Drie sprekers zullen je meenemen in hun recente ervaringen.

  • Tim Rodenburg (Rodenburg BV),
  • Pascal Hazeleger (Rockpit)
  • (Leo) L. Nieuwenhuis (The New Builders)

Na deze korte presentaties zullen we in break out sessies van 30 minuten praktijkcases bespreken en jouw vragen beantwoorden. Je kunt zelf kiezen welke van de sessies je wilt bijwonen.

Datum & Tijd Webinar Bouw

We nodigen je hierbij van harte uit om deel te nemen.

Datum   : Woensdag 22 april 2020

Tijd       : 15:00 tot 17:00 uur

Waar     : Digitaal via Zoom

Kosten  : Alles veranderd, ook prijsstelling. Bepaal zelf - achteraf - wat dit webinar je waard is en ontvang een factuur.

Inschrijving Webinar Bouw

1ZZP.nl wilt haar opdrachtgevers en ZZP’ers attenderen op de Webinar dat gehouden gaat worden op 22 april 2020.

Inschrijven kan via: “Webinar veilig door-bouwen” 

 

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image