1ZZP loopt halve marathon tijdens Lansingerland run 2019

Oprichter 1ZZP.nl loopt halve marathon

Als mooie voorbereiding op de Marathon in Rotterdam heeft Carlos Daal van 1ZZP.nl op 24 februari 2019 deelgenomen aan de eerste Lansingerland Run. De start van de zware tocht begon vanaf het winkelcentrum Het Gouden Hart in Berkel en Rodenrijs. Carlos Daal liep namens 1ZZP een fraai parcours uitgezet door de Groenzoom en langs de Ackersdijkse plassen op de grens van Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Ter hoogte van de Ackersdijkse plassen maakte Carlos Daal nog een dansje tijdens de aanmoediging van toeschouwers en muziek.


Gezond en fit

Ondersteund door collega’s, vrienden en familie heeft Carlos Daal de finish gehaald van de halve Marathon, van maar liefst 21,1 km. “Voor de mens is het belangrijk om gezond en fit te zijn. Dit geldt des te meer voor mij als ZZP’er” aldus Carlos Daal. 


Collectieve ZZP verzekeringen

Anno 2019 zijn er nog steeds veel ZZP’ers en Freelancers slecht of soms helemaal niet verzekerd. Een meest genoemde reden is dat de verzekering voor een individu toch vrij kostbaar is. De leden van 1ZZP.nl kunnen zich kosteloos collectief laten verzekeren door partners van 1ZZP.nl.

 

Lees ook: ZZP'er speelt in op flinke stijging Zorg en Horeca 

 

ZEZ uitkering

Gratis ZZP opdrachten ontvangen of op zoek naar ZZP'ers?

Registreer je nu gratis. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet  ZZP Wet

 

 

 

Maak vrijblijvend een account aan
en vereenvoudig je back office

Betaal alleen 5% voor de inzet van ZZP'ers.

Image