1ZZP loopt halve marathon tijdens Lansingerland run 2019

1ZZP loopt halve marathon tijdens Lansingerland run 2019

1ZZP loopt halve marathon tijdens Lansingerland run 2019

Als mooie voorbereiding op de Marathon in Rotterdam heeft Carlos Daal van 1ZZP op 24 februari 2019 deelgenomen aan de eerste Lansingerland Run. De start van de zware tocht begon vanaf het winkelcentrum Het Gouden Hart in Berkel en Rodenrijs. Carlos Daal liep namens 1ZZP een fraai parcours uitgezet door de Groenzoom en langs de Ackersdijkse plassen op de grens van Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Ter hoogte van de Ackersdijkse plassen maakte Carlos Daal nog een dansje tijdens de aanmoediging van toeschouwers en muziek.

Ondersteund door collega’s, vrienden en familie heeft Carlos Daal de finish gehaald van de halve Marathon, van maar liefst 21,1 km. “Voor de mens is het belangrijk om gezond en fit te zijn. Dit geldt des te meer voor mij als ZZP’er” aldus Carlos Daal.

Anno 2019 zijn er nog steeds veel ZZP’ers en Freelancers niet of slecht verzekerd. De Zelfstandige verzekerd enkel een individu. Hierdoor liggen de kosten veel hoger dan bij een collectieve verzekering. 1ZZP wilt als collectief handelen voor alle ZZP’ers en Freelancers in alle branches.

 

Lees ook: ZZP'er speelt in op flinke stijging Zorg en Horeca 

ZEZ uitkering

Gratis ZZP opdrachten ontvangen of op zoek naar ZZP'ers?

Registreer je nu gratis. 

 

Download gratis de APP

ZZP Wet  ZZP Wet

 

 

 

 

 

Geschreven: 24 februari 2019 in Algemeen

1ZZP

Start vandaag!